Corioliskraften!

Tomorrow's the big day! Sista skoldagen innan lovet och även geografiprovet! höhö...har typ fortfarande inte pluggat så mycket, hello mitt första ig?! :( Men jag orkar verkligen inte plugga...så är de. Får göra mitt bästa och om det inte är bra nog så löser jag det då. Har heldag dvs nästan alla mina ämnen. Lite pinsamt att jag inte har läst mina engelska sidor heller...vad har jag gjort egentligen?! Nee jag vet inte heller...mööh...får försöka klämma in det under lunchen och kolla igenom sidorna till geografin nu - Jag ska allt försöka, haha sista minuten eller vad?! Borde typ gå med i facebook gruppen "Vi som alltid är ute i sista minuten även börja i tid" eller nåt sånt xD Jag vet hut lång tid jag har och så och ändå gör jag allt i sista minuten!

Aja nu kanske ja i alla fall borde kolla igenom sidorna! Enligt Niklas måste man kunna massa om vindar - säger bara FUCKFUCKFUCK, jag kan inte nåt om de! (fast då kan man oxå fråga; vad kan jag?) Aja hoppas alla ni andra har en bra sista dag i skolan, och ni som inte har skola imorn borde sova hela dagen! Fett skönt :) HÅLL TUMMARNA!

Geography Rocks!

känner att plugget går lika bra som för några dagar sen - dvs inte alls! kommer såå lyckas på de här provet...not!
aja, imorgon är de 50 minuters mahjong spelande i skolan och sen slutar jag! då ska jag plugga plugga OCH plugga! måste även läsa massa engelska. skoj!

kommer troligen försvinna lite imorgon oxå! sen på torsdag har ja prov och efter det blir de ju fan lov!!!! :D tagga! då ska ja träffa min söta maddiludd som behöver "träna höger handen" xD hahah oj va fel de kan bli!

aja ska nog läsa lite engelska o sen sova ut! vaknade 8.10 idag och ja börja 8.20...hej jag är en duktig tjej? kom bara en kvart sent dock ^^ frågan är hur vaken jag va under dagen xD hahaha aja...snart är de lov och då kan ja sova ut! hoppas ja... har sömnbrist säkert :(

aja ha de bra!! :)

geografi kan vara kul men så här glad är jag när jag måste läsa 40 sidor om klimat:


Pluggdax

- Matte
- Geografi
- Körkortsteori
- Engelska

det står på listan idag! ska även försöka klämma in träning och att gå ut och äta middag för att fira att mamma fyller år imorn :)


Uppdatering:
- Matte HATAR jag när jag inte förstår de.
- Körkortsteori har jag 2 veckor på mig
- Engelska - kan läsa boken innan jag går och lägger mig
DVS. geografi here I come! fun...

Nattligt inlägg

Jag vet faktiskt inte hur länge jag orkar dansa den här dansen. Måste muntra upp mig själv, få mig att känna mig värdig och viktig nog för uppmärksamhet, känns faktiskt inte så för tillfället. Oftast brukar jag känna mig så men av någon anledning är de inte så just nu, alla har en period då dom är nere eller hur...?
Muntrades iaf upp idag av min shopping :)

Everybody's important to somebody...true or false?

Inte för att det här ska bli ett depp inlägg - verkar bli det, men måste få ur mig dom här sakerna. Måste även berätta att jag saknar morgon-sms! Man blir glad av dom, att någon tänker på en direkt på morgonen och vill prata med en direkt. Så himla gulligt. I miss them!

Aja nu ska jag sova, hörs senare. God natt, Sov gott, Dröm sött :)

Diamonds

"Friends are like diamonds; hard to find and every single one is unique"

So...where are my diamonds?


Mulet

Bara jag som tyckte att vädret va helt underbart idag?! Visserligen sken inte solen men de va ju en perfekt dag att gå att shoppa :) temperaturen ute va ju oxå bra :) tog en liten tur till centrum och kom hem med massa skoj! :D bl.a. new moon (ofc ^^) och en ny bikini :D berättar mer när jag kommer hem sen, nu: Åses hus!

Kom ihåg alla att earth hour är om 1 timme och en kvart!! 20.30-21.30, visa att ni bryr er om jorden :) Jag kommer släcka, kommer ni?

Helloooooooo!

Sorry för dålig uppdatering men har haft de lite smått stressigt! Ger mer utav en update senare men nu ska jag faktiskt sova, sjukligt trött! God Natt, Sov Gott, Dröm Sött :)




Om man ändå va så där brun hela året...^^ men snart är de sommar :D

Plugg

JAG ORKAR INTE PLUGGA!!! :( bl.a. så känner jag inte att de är nödvändigt att jag ska veta nåt om vart ungar ska sitta i bilen för jag ska inte ha ungar på väldigt lång tid!!!

De jag har att göra:
  • Körkortsteori + uppgifter
  • Matte
  • Engelska
  • Italienska
  • Geografi
är jag glad? nej!
har jag gjort de jag ska? nej!
vad har jag gjort då? läst 40 sidor engelska och 40 sidor körkortsteori...är inte klar på långa vägar...

ska även dra och träna strax...inte taggad menmen :/

Försovning

Försov mig imorse :O vaknade 11, men kom i tid ändå :D wooho! :D nu börjar de bli dags att sova men ja ville bara dela med mig av mitt hat till matte b! uuuuuuuusch är allt jag kan säga! tack hej! :)
nattinatt, sov gott, dröm sött :)

Mistakes have been made, lets just forgive and forget?

Jag börjar bli hungrig igen...men jag ska inte äta mitt i natten...ska däremot lägga mig strax. börjar 11.35 imorn :) lika skönt som alltid! funtar på att simma efter skolan...vad tycker ni? :) känner att de inte har blivit någon större skillnad och snart är sommaren här...måste kämpa in i de sista!! aja...haha vi får se hur de blir - jag är ju ändå en väldigt lat människa :/ ska försöka lägga mig strax :P nattinatt! :)

Träningsdax!

Dags att träna bort de där godiset nu! hörs sen :)

Godisgris!

Det är vad jag är - en tvättäkta godisgris! men de positiva är ju att nu tränar jag iaf så de borde inte göra så mycket nu längre :P sitter o äter lite godis och kollar på biggest loser, jaa fett bra kombo! kolla när folk går ner i vikt medan man tjockar sig! fett najs xP ska dra till gymmet snart och träna bort de jag äter nu hahah :P dagens planer är träning och sen lite smått pluggande! får se hur de går ^^ träningsvärken från i onsdags är iaf äntligen borta :D såg ut som en jävla mupp när jag gick eller skulle sätta mig ner att sofia kallade mig en tant vid en tidpunkt xD hahaha då va de illa :P

BTW whats up med att snön kom tillbaka?! vädret ba "åh nej nu börjar våren komma, vi jävlas lite till :D meeeeer snö! :D" o alla vi ba "åh nej -.-" inte riktigt okej...men de försvinner väl tidsnog, mitt enda krav är innan min födelsedag :) haha så till maj har snön på sig att försvinna! hah gott om tid iaf :D

Nu ska jag fortsätta med mitt tv-tittande och godisätande :D som sagt - godisgris...but you still love me :)

Nattinatt

Nu är det nog dags för mig att sova...haha redan eller hur?! talk to ya tomorrow :)
sov gott! <3

Sötnos!

Såg på Fokis blogg en jättegullig video på en kissemisse som jag MÅSTE slänga upp här! :) Enjoy!


Sunny Saturday

Idag va jag som tidigare sagt i väsby med en snygg tjej vid namnet Åse. Vi va på nåt som kallas "melodikrysset". Fuskade som fan och vann ändå inte!!! :( hur går de ihop liksom? :( men vi fick ett fint tröstpris :D mörk mintchoklad :D mums! :D och bandet som spelade va fett duktiga :D speciellt Aida! :D

Efter den roliga turen så åkte ja tillbaka till Sollentuna och åkte till stan med pappa och syrran :) Pappa ville äta ute med oss eftersom det är persiskt nyår idag :P så vi åkte till en grekisk restaurang och jag åt mig seriöst proppmätt! tzatsiki (stavning?) är så himla gott!! :D Efter den goda måltiden så åkte vi till konsum och handlade lite, bl.a. godis :D som jag nu sitter och äter...ja jag vet, i'm fat on the inside xD proppmätt och ja fortsätter äta - inte smart men gott är de! :D är lite törstig nu så jag ska ner o hämta nåt strax :) även ganska trött nu :P haha seg tjej ^^

måste även meddela att madde och jag nu har biljetter till West Coast Riot!!! :D:D:D:D:D TAGGA!! :D wiie!! :D

och en annan sak jag måste säga är att ni vet min bok ja håller på att läsa till engelskan? The Lovely Bones. Den har biopremiär 31 mars :P haha ja blev skitchockad när ja såg de :P trodde den redan va ute ^^ fett kul :D precis när ja läser den liksom! ska lätt se den på bio när ja läst klart boken, wanna join me? ;D



slänger även in 2 bilder, en på Åse från när vi va på "Melodikrysset" och en på mig just nu! Ser man att vi är kompisar eller? xD


Solsken!

Nu tittar solen fram och jag ska ut! Ska träffa Åse snart för att åka till väsby och gå på nåt som kallas melodikrysset tror ja(?) :P kommer bli skoj! men nu ska ja börja ta mig ut. blir till att ta på solbrillorna och ha hög musik på ipoden! våren är snart här!! :D Ha en bra lördag alla!!! :D

TRÄNINGSVÄRK!

Hej jag dör av träningsvärk? haha madde drog med mig på nåt pass som heter skivstång och kondition - jag dog lite smått när ja gjorde de xD hahah nee men ja skaka som en...ja vet inte men de gick inte sååå bra...menmen :P vi ska tydligen på de nästa vecka oxå :P blir säkert bättre då :)

Idag va en vanlig skoldag, och hade min andra körkortsteori lektion efter! :D de är ganska kul måste ja säga :D
Iaf förlåt att ja inte har skrivit så mycket på typ en vecka!! har bara haft typ megamycket att göra! har fortfarande det. Måste förebereda mig lite för ett boksamtal jag ska ha imorgon på engelskan och så måste ja plugga in kinesiska glosor...skoj...klockan är 11 och ja måste göra allt de. känner mig även typ förlamad pga träningsvärken - den är liksom i rumpan och på benen - men de är bara att kämpa igenom det. ska även försöka gå o simma imorn! :D bra start på helgen liksom. Nu måste jag fortsätta med de ja har att göra, sorry för dissen men de här är viktigt! Jag ska försöka uppdatera lite oftare, jag har varit riktigt  dålig på det den här veckan :/ men ha de bra så hörs vi snart! Innan ja går ska ni få ett tips på en film ni måste se!

Film rekommendation:
Remember Me (Robert Pattinsons nya film) såg den i lördags med Åse och Aida och ja lovar att alla vi satt o grät i slutet :( så den är sjuuukligt bra! :) go see it :D

I'm gonna fight for you 'til your heart stops beating

Hoppas alla hade en jättetrevlig fredag! de hade jag :D umgicks med amanda hela kvällen. Vi åt massa godis, drack franks och åt på burger king. gissa om ja va mätt sen?! :P sen drog vi hem till mig och kollade på grease 2 och sen även sex and the city filmen som den muppen inte hade sett än! :P de va jättekul, thanks babe! :)
sen när jag följt med amanda till konsum för hon skulle ta bussen så pratade ja me tobbe en stund (i mitt bluetooth headset, typ underbaraste headsetet ju! :D) och sen typ började jag ändra plats på alla småsaker i mitt rum xD hahaha nu är de lite annorlunda...vet dock inte om de är bättre xD menmen..JUSTE de är ju typ 15-16års gränsenergidrycker? och igår när vi skulle köpa franks så fråga hon i kassan om ja kunde visa leg xD ser jag verkligen så liten ut? jag fyller ju faktiskt 18 om mindre än 2 månader ^^

måste även säga att jag gick och simmade igår :D *stolt* jag simmade hela 2 km (eller 80 längder för er som inte vet hur mycket det är). det är ju så mycket jag brukar simma per gång, tar ungefär en timme. och igår kom amanda och jag överens om att börja simma varje måndag efter skolan :) fett awesome :D

dagens planer är att först träffa tobbe ett tag och sen ska jag på bio med Åse och Aida :D vi ska se Robert Pattinsons nya film "Remember Me", kommer bli gaaaalet awesome :D eftersom jag har massa att göra idag så måste jag börja fixa mig nu! :) men innan ja gör de så måste ja ju dela med mig av infon att Eclipse-trailern har kommit ut!!!! :D can't wait 'til i get to see it!! :D jag vill se den NUUUU! :D Bella hör ihop med Edward, men de är så synd om Jacob då ju...jag kan ta honom istället :D slänger in trailern här på bloggen innan jag ska byta om :) Ha en bra lördag! :D



Me 'n My Book, The Lovely Bones!



DAGS ATT BÖRJA LÄSA LITE!!! :) BYE!

I'm back

Idag har varit en bra dag! :D brandlarm på skolan på morgonen...inte lika kul dock ^^ jag frööööös!! men sen blev de varmt och skönt när jag kom in igen :) lunch med mandisen och linus etcetc orkar inte nämna alla :P (sorry) de va skoj :) och sen på kvällen så gick jag på min första körkortsteori lektion :P (haha knas mening men ni förstår vad jag menar) va lite nervis först, verkar ju svårt att komma ihåg allt. men läraren är kul och trevlig så (Y) :) däremot missade jag förra lektionen så jag har massa att läsa och massa uppgifter till nästa torsdag. men de kan jag ta mig igenom :) har även engelska, italienska och kinesiska att göra. Hello jag är duktig på att göra det jag ska? xD jag menar nu sitter jag ju och bloggar, fyller ipoden med musik och chattar :P ambitiös tjej eller vad? :P hahah aja de löser sig :P mest blir ju bara läsning! gäller bara att göra det! ^^ igår så köpte jag ett fodral till min mobil, blev trött på den där urdåliga plasten! blev bara ett vanligt svart men ja tyckte att de såg så tråkigt ut - för tråkigt ut för mig - så jag pimpade den :D sydde fast lite olika knappar, ja tycker de blev orginellt och kul :D slänger upp en bild på det! :)



imorgon måste jag försöka ta mig till simhallen! jag är inte alls taggad men jag tränade inte idag så jag borde verkligen...mööh...linus ska inte kunna peta på min mage och kalla mig tjock längre! :P får typ tvinga mig själv dit ^^ är oxå lite orolig att mitt knä ska fucka sig igen...får vi allt se! har tränat knät lite smått på gymmet de senaste gångerna och då har de inte kännts konstigt...blir till att prova på simning igen :P om de går bra så ska jag försöka göra det 1 gång i veckan. Nu ska jag fixa alla saker som jag behöver imorn och försöka göra lite av läxorna :P iaf läsa några sidor xD

Att göra (påminnelse till mig själv):
  • Plugga Italienska inför prov
  • Plugga Kinesiska glosor
  • Läsa till sida 87 i min Engelska B bok, The lovely bones
  • Läsa till sida 105 i Körkortsteori boken + göra samtliga uppgifter!
god natt till er som ska sova! och till er som sitter vakna, ha en bra kväll! :)

Hola, Ciao, Hej, Moi, Hello, Ni hao

ännu en dag har gått, helt okej en! sov typ feeeeeeeett lite så ja va galet trött!! hade ett matteprov :( och hittade även vampire diaries i bokform! :D då blev jag glad! :D :D fast jag lånade även wuthering heights, en klassiker som jag ska försöka mig på till mitt favoritämne, engelska :D läraren tyckte inte att vampire diaries va utmanande nog för mig så ja tänkte "varför inte slå på stort med en klassiker då?" :P däremot så kommer ja byta om ja inte kommer in i den så vi får se :P lånade iaf båda, ska försöka läsa båda samtidigt, hej jag kommer bli mer förvirrad än vanligt? xP efter skolan (och matteprovet...) så åkte jag och tränade med madde, jag har typ blivit ett träningsfreak xD trodde aldrig att jag skulle bli den eller att jag skulle säga det här men here it goes; jag gillar att träna! :D

igår så åt jag med bl.a. amanda. henne har ja inte umgåtts med på typ...jättelänge? så de va jättekul att umgås med henne och massa andra :) iaf...nu är jag jättetrött, måste duscha och sen ska ja typ ligga o va skitseg resten av kvällen! de kommer bli naaaaajs :) haha kanske kollar lite på dating in the dark oxå :P verkar intressant ^^

sorry för lame uppdatering, men ja orkar verkligen inte skriva emellanåt :O iaf...nu ska ja fortsätta med allt :)



Den här bilden är tagen på
en av de bästa dagarna :) för att komma in på snyggingens blogg så är de bara att klicka på bilden! :)

Loneliness

" I guess we're all alone after all...

some people more than other.

I know people care.

But they still have other people to turn to in the end.

Who will stay with just one person when they have fifty waiting for them?

I guess I'm all alone after all.

It's just not the same as before.

But I don't know if I want to turn back time,

The past made me the person that I am today.


I just can't help to miss it sometimes.

I guess I'm all alone after all. "








tack för mig. nu är de dags att sova, skolan börjar ju imorn! hoppas alla har en bra vecka, jag ska iaf försöka. Sov gott, hörs imorn. Kanske tar en promenad till skolan på morgonen? Får se :)


forgotten...

oj hahah har tydligen glömt att skriva lite! men iaf lovet har varit najs, umgåtts med massa människor. det har varit väldigt kul :) imorn (idag, efter 12 ju :P) ska jag (borde jag....) plugga matte inför provet som är på tisdag och sen ska ja nog träffa anton på kvällen. (N) matte, (Y) träffa anton :P kommer troligen glömma matten...hej jag är sämst ibland? iaf...orkar inte skriva mer nu xD jag är även lat ^^ men ja mår inte heller så bra för tillfället :/ undra va ja har gjort liksom...aja...ska försöka lägga mig strax :P fick även ett par nya jeansleggins idag :D känner mig som en ailien i dom xD hahaha ska försöka ladda upp en bild imorn (men kommer troligen glömma de...men ska försöka) :) nattinatt cuties! :)

mätt och belåten

guuuuuud va jag är mätt, trött och har träningsvärk! känner mig taggad på träning om 1 timme och 10 minuter...not xD hahaha kommer typ svimma eller spy xD aja dags att fixa i ordning allt så att ja bara kan dö en stund innan ja måste dra hemifrån! när jag kommer hem ska ja försöka skriva en sammanfattning av helgen :) känner att uppdateringen har varit lite low :/

RSS 2.0