tävling



http://amandajosefine.blogg.se/ har en tävling där man kan vinna ovanstående saker.
Tävlingen ligger under kategorin "Tävlingar"
Sista dagen att anmäla sig idag!


hello

Japp, här e jag igen. borde plugga lite men som vanligt undviker jag det...duktig jag e eller hur? :) har en historia uppsats och bildanalys att göra.

igår var det filmkväll hos Oskar, men jag hängde inte alls med i filmerna. jag satt o flummade och pratade istället :D de va kul ^^
tidigare igår gick båda hsm filmerna på tv!! älskar dom!! snart kommer 3:an ut o jag ska se den me min syrra på bio.

Simning på idrotten på onsdag, ojoj hur ska de gå? :S :S
känner mig lite dålig på att blogga men jag ska försöka att bättra mig.

>>M<<

'

Filmkväll i fredags, 50-års fest ('70-tal) igår och idag har jag varit på barn kalas och spelat wii, som jag faktist inte är så jätte bra på tydligen. Så har min helg sett ut :) Den har varit super kul :D

Imorn börjar en ny, förhoppningsvis bra, vecka. Den börjar med historia imorn, kanske inte riktigt den bästa början... men de e bara att försöka ta sig igenom det. En positiv sak är att om 2 veckor är det höstlov och jag åker till Spanien, så himla skönt! :)

Men jag ska faktist ta och stänga av datan straxt. Hare bra.


♥God natt, Sov gott, Dröm sött ♥


jahapp

Skönt med sovmorgon! Hoppas fotot blev bra :/ fick stå högst upp nääästan i mitten xD
Hälsade på min gamla skola efter det. Alla lärare jag hade har typ slutat men ja träffade några roliga och irriterade människor ^^ . En kille sa typ 2 ggr "Hon gick här förra året" och "Du gick här förra året" lixom jaha? han behöver inte säga de hur många ggr som helst, jag vet att jag gick där förra året.
Efter det åkte jag hem o sen gick jag o mamma till stinsen. Vi skulle kolla på en jacka och när vi kom ut hade vi jackan, en tröja och ett par jeans..hmm? normalt? o sen va vi hos några vänner, asså familjens vänner, o diskuterade '70-tals festen på lördag. Jag provade en afroo peruk och ett par pilotbrillor, jag såg grym ut 8-) ^^

Imorn e de fredag, igen! Veckorna går så snabbt.
Har en historia läxa tills imorn men jag försöker undvika att göra den, dumma historia läxa!

tips på rolig träning?

haha omg va dålig jag e på att springa!!! ;S kom sist...precis som jag trodde. Måste få bättre kondis, snart e de ju riktigt pinsamt! ^^ Några tips på någon rolig träning? (inte springa)

Än så länge vet jag att jag fått G på historia provet..det återstår att se om jag fått högre än det. vågar jag hoppas på de? :)
imorn e de klassfoto som gäller hmm hoppas jag blir bra på de. men jag blir nöjd om jag ser helt okej ut :) va ska man ha på sig? :/  vilket i-landsproblem ^^ 13.15 är det i alla fall
de e så skönt med onsdagar, enda dagen jag slutar tidigt :) Fast ja känner mig kanska trött idag. Kanske ska lägga mig ner en stund

I'll be back :)
xoxo

:)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNY! =D


.

Ja fick G+ / VG - på naturkunskapsprovet!! o ja som trodde att de gått skiiiit dåligt. Fick också veta att min historia lärare glömt bort vart han lagt proven :/ ^^ duktigt eller hur? xD
Vi började våra krönikor idag på svenskan :/ ja valde att skriva om kompisgrupper som fryser ut vissa människor. Den kommer nog inte bli särskillt bra menmen.. Jag har i alla fall 3 timmar kvar att finslipa den :)

BAAAAAAAAAAAJS COOPERTEST PÅ ONSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag e ju typ långsammast i hela klassen :S :$ okej kanske inte typ, jag ÄR långsammast i hela klassen :( de kommer inte gå bra :'(


Grattis Jenny på namnsdagen =D


everyone have been fooled..or have they?

A smile can fool anyone

How can you tell if a smile is real, and means something?

How can you tell when someone is hiding behind a mask?

How can you tell if I'm hiding behing my happy face?

-

My heart is missing a piece
Will you help me complete it?


...

Om jag var en fågel skulle jag flyga
Flyga iväg från det här
Känna vinden under mina vingar och vara fri
Flyga iväg från mina bekymmer
Om jag var en fågel skulle jag flyga

Love Disney

Okej jag kanske e hur mysko som helst (folk har sagt det) men jag älskar Disney filmer! Såg på Camp Rock tidigare ikväll o den va gullig :) Det är något med Disney filmer som jag gillar, men kan inte sätta fingret på vad det är.. hmm..kanske att man blir på bra humör?

Iaf åkte jag till Axel efter att ha sett filmen. Där va alla andra och vi gjorde inget speciellt typ, flummade för de mesta.
Imorn (eller ska man säga idag eftersom de e efter 12 slaget?) har ja ingen aning om va ja ska göra, jag tar det som det kommer, någon idé om vad jag kan göra?


"I need to try to get where you are
Could it be, you're not that far?
I need to find you
You're the missing piece that I need"

                               
Where are you?

Ciao Caro!

Wiiiie! Såg precis att High School Musical 3 kommer på bio på onsdag, måste se den!!

Idag började ja skolan lite senare än vanligt vilket va ganska najs :) o så hade ja engelska i typ 20 minuter xD
På idrotten körde vi två annorlunda sorts brännboll, på den första gjorde ja bort mig lite genom att ställa mig vid heeeelt fel kon men de gjorde inget, den andra va mycket roligare för då skulle man springa runt laget efter att ha sparkat eller kastat ut bollen (de va lite halt på leran så jag halkade nästan :P ) och dom som skulle fånga bollen skulle skicka den mellan benen. Mitt lag vann :)

Det är fredag och helgen är äntligen här!

Arrivederci e ci vediamo!
Bacio e abbracio


Poesi från historia lektionen idag:
"Jag hörde hur han välkomnade mig som Ers Majestät och jag förstod att de trodde precis som många andra att vi var gudar. Jag funderade på hur jag skulle kunna utnyttja detta till max"                                
                             

Tjolahoppsan

Lockade precis klart min syrras hår, ganska jobbigt men det ser fint ut som det alltid gör efter att jag har lockat det :)

Idag har det varit en helt okej dag. Jag hade ett naturkunskapsprov eller som läraren kallade det ett läxförhör. Det var inte så kul och de gick nog inte så jätte bra. Jag hade oxå svenska, då vi höll på med förberedelser för vår uppsats som vi ska skriva nästa vecka, en krönika! Ojoj de kommer inte gå så bra..håll tummarna för mig :)
Hade även 40 minuters hål idag eftersom vi skulle ha gruppdiskussioner på engelska. Men de va värt de för att imorn börjar jag 9.45, min enda sovmorgon typ!!
Vart lite irriterad under kvällen för att jag ville gå på aerobics men de va fullt så ja va tvungen att åka hem igen, bättre tur nästa gång kanske. Måste verkligen börja träna....

Veckan har gått någorlunda snabbt men ändå ganska långsamt, men imorn är det äntligen helg! Dags att vila ut igen och ha kul med kompisar :) ...och plugga lite kanske...

Kram


:)

Hejsan hoppsan

Nu tänkte jag försöka mig på att ha en blogg, fast jag förstår inte riktigt hur man fixar designen! ^^ Så ha tålamod så ska jag försöka förstå och tillsist kommer bloggen att bli superfin :) vi hoppas det iaf..

Hare bra, kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0