truly treasured

Tjaah!

Här e ja igen..visst har ja blivit bättre på de här me bloggande? :)
Nu har lovet kommit igång! Igår så va ja på "spelkväll" fast ja spelade inte nåt ^^ men kul va de! :D o sen idag så va ja hos oskar me robert, linus o oscar. de va oxå ganska najs! förutom att oskar blev lite lullig..o ja förstår inte hur han kan tycka att chips me bearneisesås (eller hur de stavas) e gott..själv smakade ja inte men de verkade ju inte alls gott + de luktade konstigt. Vi kollade lite på melodifestivalen o så busade vi väll för de mesta. sen hände de nåt som chockade mig och som äcklade mig..INTE najs! inte najs alls..o sen precis när linus o ja ska gå så kommer tobbe o hans kompis erik. Så vi hann inte snacka me dom.

Kollade precis på sömnlös i seattle. Den filmen e såå gullig :) på månda ska ja träffa madde o vi ska hitta på nåt kuligt :P o sen ska ja troligen till stan me mamsen på torsda. annars e de noll planer på g för sportlovet! tror ja iaf...:P kanske har glömt bort nåt :P hihi fiskminne isåfall.
nåt konstigt har oxå hänt me katten. han blinkar inte me ena ögat!!!!! vafan e felet då? blind?! :O :S hoppas verkligen de löser sig, men de kommer de ju troligen att göra :)
ååh juste! ja fick min jätte försenade julklapp av amanda! en parfym o ett halsband. dom va i samma paket liksom :P parfymen heter truly treasured och det är det som står på halsbandet! super gulligt!  :) hon sa oxå att hon ska leta upp födelsedagspresenten ja skulle fått förra året :) lite försenad men yeeey :)

tänkte lite på en sak vissa personer sa en sak till mig men ja håller inte me. ja skriver den ändå..måste man gilla nån för att kunna snacka i telefon i över en timme? Själv tycker jag att man inte behöver de men enligt vissa andra så gör man de..men ja kanske bara missuppfattade allt..aja whatever bara en tanke :P Jag tycker iaf att man kan snacka nästan vem som helt i en timme bara man gillar dom som kompisar..eller liksom åtminstonde kommer överens :)

ojoj långa inlägg på g..men ingen läser ändå..borde nog länka den till folk. då skulle dom säkert läsa men de känns som att eftersom ingen läser kan man ju skriva ungefär vad som helst. Ganska befriande att bara kunna prata av sig..

ska kolla klart på filmen ja börja titta på o sen sova. As skönt me lov!!! men de tycker nog alla :P

god natt, sov gott, dröm sött

"vill du ha den i 2:an?"
"åååh ska vi se 2:an?"
huuur borta kan man vara?! jaadu..väldigt!

ooojooj hej hopp

Nu e matteprov nr2 avklarat. wiiho! nu e de bara samhällskunskapen imorn :S :S :S som jag har pluggat till idag så vi hoppas att jag i alla fall får G! o sen e de svenska redovisning på torsdag. känns som att min "redaktion" har en bra idé. nu gäller de bara att komma på vad ja ska säga..finns ju inte så mycke kul o intressant att säga om tjugolappen..men nåt får ja hitta på! i värsta fall failar ja på allt!  
Idag hade ja värsta sammanbrottet! De va tjugo minuter innan matteprovet o ja skulle kolla igenom hela kapitlet igen..de pratas massa i biblioteket och olivia o frida har en diskussion om vem som har rätt om index tror ja de va. Jag blir lätt förvirrad så ja ville inte höra dom för i så fall skulle ja inte fatta nånting under provet. Men de e ju lite svårt att undvika dom om dom sitter på varsin sida om mig..Ja blir typ jääätte irriterad o så får ja precis då ett sms där de bara står "hej ^^" på. Hade ju typ lust att slänga mobilen i väggen! men de gjorde ja inte.. o sen fortsätter alla ljuden o koncentrationen e fortfarande svår. Som tur va så va provet bara på 7 frågor, gick väll någorlunda okej. I alla fall så på kvällen så får ja typ damp för att ja fattar iiinget av min samhällskunskap! som ja fortfarande inte förstår mycke av men kan lite mer än innan. Som tur är så är ja på bättre humör nu!! :) kan plugga till sam på hålet som ja har precis innan provet! smartsmart :) så jäävla dåligt att min mentor/samhällskunskapslärare säger att man MÅSTE svara på MVG-frågan. som om ja ens kommer förstå den! åååh...kommer knappast gå bra på den frågan..
De som e bra nu är att ja e ledig på onsda o ska träffa mandii då!! :)

Måste nog logga ut nu..
Föresten snart kommer ju italienarna hit! Imorn e de 18 dagar kvar!! :O :D ja hoppas verkligen de kommer bli sjukt kul!!!min italienare e lite blyg..men ja hoppas på de bästa! :)

Önska mig lycka till på de dumma provet imorn! kommer behöva de

God natt, sov gott, dröm sött
Massa pussar o kramisar :)

alla <3 dag

Nu e alla <3 dag över och ja måste säga att dagen bara e rolig om man har någon!
Då e de ju jätte mysigt me alla hjärtan o så :) men har man ingen så e de ju inte lika kul..
Nu är den i alla fall över och ja överlevde fredag den 13. Hände inte så mycke oturligt i fredags..vilken tur ja har :)
I helgen har jag även köpt ett par av de omtalade jeans-legginsen. Använde dom idag o dom e helt underbara! ska nog köpa ett par till.. :) En annan sak ja måste säga är att ben&jerrys halfbaked e jäääääätte god! oavsett vad mamma o syrran säger..jag gillar den i alla fall.

Måste nog logga ut o så nu..måste plugga som en liten galning imorn :(
Matte prov på månda o samhällskunskapsprov på tisda. Ja e såå duktig att ja inte har pluggat alls till sammen....weey stressplugg! :( :( :( ja kommer troligen oxå ha muntligt prov på italienska. Dom bra sakerna me nästa vecka (som ja vet än så länge) är att de betyder att de e en vecka kvar tills lov :) och så är jag ledig på onsda för ja kommer inte ha mattenationella. Ska troligen träffa amanda då :D

god natt, sov gott, dröm sött

valen är gjorda! tror ja...

Ojoj! Nu e mina individuella val för resten av gymnasietiden gjorda!

Det blir språk inriktningen och då kommer jag ha Engelska C, Italienska steg 3, Kinesiska steg 1 & 2 (tror ja)

och sen är mina egna val:

  • Filmkunskap A & B
  • Psykologi B
  • Foto A
  • Body Balance A
  • Retorik A
  • Grafisk Design A
  • Dans grundkurs

Själv är jag någorlunda nöjd med mina val :)

Hare bra..själv ska ja sova straxt! :)
Massvis me pussar & kramar


muppigt..

Tjaaaaaaaaaaaaaah!

va hääänder?! :)
nu har de juu gått ett tag sen sist..bloggen borde läggas ner! iaf så går allt priiima just nu..förutom att ja har 2 matteprov på g, italienska prov och samhällskunskaps prov ! :( urk! men annars e de ju suveränt. min italienare kommer hit om typ 5 veckor :O hur ska de gååå?! :O späääääääänd..
Idag hade vi studiedag...va meningen att ja skulle plugga  inför proven men de gick inte bra alls! istället gick jag till stinsen me mamma. de verkar inte gå så bra när ja ska plugga :/ skärpning!
muppmuppmupp..
ska iaf börja fixa saker för imorn..skoola igen :(
hare überbra! :) önska mig lycka till på proven!

baci e abraci! :)

RSS 2.0