The Last Goodnight - Pictures of You



Pictures of you,
Pictures of me,
Hung upon your wall for the world to see
Pictures of you,
pictures of me,
remind us all of what we used to be



Wanna take some pic's?

scary

Nu börjar det bli läskigt...är inte van vid den här uppmärksamheten och du hanterar dig väldigt dåligt, jag känner inte dig och då funkar inte riktigt det här. Du bara skrämmer bort mig.

I just wanna keep runnin' away from you. from everything. from reality.
Someone might be able to make me stop...but I know it won't be you.


HÅL

HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL PÅ GÅÅÅÅÅÅNG

kinda boring, men fail kanske har inställd spanska så hon kanske kommer och leker med mig! :) wiiie!
(nu kom hon, haha (dubbelmening)(haha dubbelparantes))

måste nog förkorta min engelska berättelse oxå, men de kan ja göra imorn på lektionen istället, måste ändå göra nåt då ^^

på tal om absolut inget så har jag lite träningsvärk oxå! hahah min och fail's workout lönade sig lite kanske, dvs vi satt faktiskt bara inte och lata oss! :D we have a plan! vi ska börja gymma en gång i veckan och ta nåt friskis pass oxå. jag funtar oxå på att dra o simma en gång i veckan. no jag är inte ett träningsfreak, haha har försökt börja träna förut och man failar ju lite, så jag planerar alldeles för mycket. då vet jag att ungefär hälften kommer hända ^^ hahaha.

anywho nu ska jag vara social med min bästa fail! byeeee <3

tackar sötnos :)

Jag vill bara tack min underbara fail som ska få mig att börja träna igen :)
och även bara för att hon finns i mitt liv :)

Thanks cutiepie
don't know what I'd do without you
<3


y = k x + m

DERIVATA/K-VÄRDE/RIKTNINGSKOEFFICIENT/LUTNING...SUGER!

Jag kommer aldrig ha någon nytta för det! eller jo om man lyssnar på min mattelärare så kommer man ha nytta för det om man blir en ekonom...de e ju bra...eftersom jag INTE ska bli de?! Kan man inte bara kasta in det i ekonominriktningen och låta oss andra slippa det?! ååååh jobbigt!

FFF!

FAIL OVER BROS!


Go Ahead, Do It

Didn't anyone tell you,

you're supposed to break my heart,

I expect you to,

so why havent you?

L I L A <3

Ny färg på rubrikerna! Tobbe valde den lila färgen!

It's because I don't trust myself with you




w h i s p e r s


I hear the whispers in the wind

come closer so you can hear them too



Lips Of An Angel

HEEEELLO!

Igår träffade jag Nonno, de va väldigt skojsigt! Vi va på bio, åt väääldigt mycket popcorn och drack myyyycket läsk. I LIKE! Förutom att jag blev överdrivet kissnödigt under sista halvtimmen av filmen, haha fail! xD anywho, very fun night! :)

Idag...hmm...ja...jag vill soooova! annars vet ja inte vad jag ska göra :( fett depp ju...kanske blir lite kvalitetstid med syrran! :D Båda två ska stanna hemma idag så :) (händer inte allt för ofta)

De va väl så långt de här inlägget kom ^^ har väl inte så mycket att säga just nu *chockerad* menmen...en sista sak jag kan säga är att:
FAIL ÄR GULLIG! ( mihihi jag vinner! :) )

och så kan jag slänga in en låt, så sjukt gullig :) en av låtarna man inte tröttnar på :) 



"Honey, why you callin me so late?
It's kinda hard to talk right now
Honey, why you cryin'?
Is everything ok?
I gotta whisper cause I can't be too loud"

the truth

you just don't get it...


...i've never felt like a part of you

mina fingrar är kalla...

Igår på resurstiden valde jag, Hannispannis, Maja, Emilia och Niklas (aka.curry) att dra till sollentuna centrum (som btw har blivit enormt). Vi köpte 2 ben&jerrys och satt o snacka, de va skoooj :D Sen drog niklas och jag o dom fina flickorna gick omkring där, hanna letade efter en klänning och då tyckte jag att de skulle vara kul att prova porriga underkläder xD Anywho gick jag hem med en jääääätteskön svart tjocktröja och ett halsband. Halsbandet är verkligen Miranda i ett nötskal, de är helt enkelt ett ord som står...Happiness. 

Med tanke på att mina vecka har varit lite dålig så ville jag pigga upp mig själv idag, så hade jag på mig mina nyinköpta saker :) Hade faktiskt en ganska bra dag, någorlunda kul lektioner och sen efter skolan gick jag o Mandi omkring i centrum. jag köpte ett fint rött nagellack som nu pryder mina naglar, sånna här små saker gör en glad i livet :)

Jag har även insett att Matte B är svårt....alldeles för svårt, mitt huvud tar inte in det som krävs :S måste plugga lite matte straxt :(

imorn är fan NT-showen!* och 2 av mina lektioner är inställda pga det! känns bra... :D blir ju även helg, dvs sooova och vettefan faktiskt vad jag ska göra...förslag? :)

neej nu blire väl till att göra nåt...vet inte vad men nåt...måste plugga matte och förbereda min engelska lite, snälla hjälp mig! motivera mig till att vilja göra det här!





* NT-showen är en show som eleverna som går 3dje året på natur eller teknik håller i. Nu under veckan har dom spexat och busat i hela skolan, bl.a. gjort farmville i en korridor, spelat hög musik, smyckat ut hela skolan och haft skumgummibanan tävling. Imorn är själva showen då de har en berättelse som de spelar upp för hela skolan. Helt sjukt kul :) 

vet inte

vet inte vad jag ska tycka, tänka eller känna...vet bara inte...som att jag har blivit bedövad...vet helt enkelt inte...

it only takes seconds and it can all change...

dagen hade potential - sen vände de...

N A L L E P U H

                                                                                        

                         Söt 

                       Skön

                         Lat
 
                       Rund

                     Lite trög



                lite som mig? xD


woho, jag är inte förlorad!

kan ju även säga att mitt kinesiska prov jag hade förra veckan gick förvånansvärt bra...bättre än väntat faktist :P fick 83/112, hahaha de finns hopp för mig i de ämnet xD de där resultaret motsvarar typ G+ tror iaf...

make me laugh, it's not difficult

jag tycker att mitt hål måndagar klockan 10.10-11.25 är riktigt tråååkigt, underhåll mig?!

i can't help the way i feel...

TJAAAAAAAAAAH! i'm back! har varit lite off...men ändå twilight + new moon va typ bääääääääst! så jävla bra! jag typ dooog, jacob va SÅ snygg..mums!

i fredags va de skooola, hade sovit hela 4 timmar (imponerande va? vi kom hem 3 på natten från bion) och började skolan 8.20. jag va förvånansvärt pigg, hade en engelska diagnos och sen matte..sen gick jag en promenix på min BB och sen va ja en halvtimme på det egna arbetet på kinesiskan och inte gjorde nåt x) efter skolan drog jag hem lite snabbt och drog till täby för att möta upp alex. därifrån åkte vi till åkersberga och gick hem till honom. vi spelade mitt awesome spel som jag fick när vi va på bio förra veckan ^^ "regnbågsspelet", kan bara säga att fungus maximus är ett fint namn och en riktigt "snygg" figur i spelet! :P sen så förklarade vi spelet för victor (alex 6åriga lillebror) haha de gick braaa xD efter de så kollade vi på en film :) "watchmen" hette den och den va heeeelknas, fattade inte så mycke faktist ^^ men de va lite skoj för de fanns en stor, naken, blå, självlysande man (smurf om jag själv får säga) haha de va helt enkelt en muppig film!

igår soov jag ut! :D de va skööönt, pigg miranda = bra miranda ^^ sen fixade jag mig och drog till mandi en stund, sen drog hon och jag till sollentuna där vi hoppade på tåget mot rotebro. vi träffade maaassa andra som skulle på hannas födelsedagsfest på bussen. det var en riiiktigt kul kväll! så SKÖNA människor! i like! imorgon är dagen då hanna fakist fyller år! sötnosen herself blir 17! då kommer jag gratta henne myyyyyyyycke! :D mihihi :)<3

idag blire nog att göra klart matten :( (jag gillar inte matte...är inte bra på de...) och så ska jag träffa madde en kortis (måste börja gå typ...nu) och även kolla på OTH. senare idag kommer jag skriva några rader om niklas, han ville ha några rader på mandis, majas, hannas och min blogg xD

planerna för den nya veckan hmm (de finns inte så många) men den fylls nog på :) iaf på tisdag blire öppet hus med maddisen! och på fredag blire new moon med anton (yes jag är en twilight-nörd...i can't help it) (A)

nu ska jag fixa klart lite och springa till madde...och jag vet att madde läser bloggen så bara för att få henne att fnittra lite så skriver jag: gammal gubbe cyklar förbi, vinkar, ler och säger "hej"! hahaha säger även bara ordet "lucia"...hon fattar ^^

anywhoo....hoppas ni har en bra söndag! ( btw sorry blev ett cp långt inlägg :O ) byeeee! <3

tjillevippen!

e i skolan just nu! ska ha hål straxt, eller min body balance e inställd så jag ska plugga matte -.- typ bara 10 tal men ändå....matte suger! ikväll blire twilight och new moon! :D taggad tjej! skriver kanske lite mer sen..annars blire väl en uppdatering nån annan dag. nu börjar majas lektion så ja följer väl med henne en bit. BYE

dagen i punktform

  1. Matte suger...fortfarande...bläk
  2. Engelska är kul :)
  3. Italienska är oxå kul
  4. Jag kan varken rita sverige eller världen, konstaterades idag på geografin xD
  5. Klubbor är goda...även banana skids :D
  6. Min mentor är bra som ställer in mentorstiden
  7. Kinesiska suger...prov imorn...borde nog börja plugga?
  8. Matteläxa tills torsdag
  9. Fail + lunchtjejerna gör min dag <3

Borde kanske plugga nu...fucknut...wish me luck cuties


LISTEN FOR THE SOUND OF MY TEARS

LISTEN FOR THE WHISPERS IN THE WIND.

I'M SCREAMING AT THE TOP OF MY VOICE,

YOU'RE JUST NOT HEARING IT.

LISTEN CLOSLY...YOU MIGHT FIND SOMETHING YOU DIDN'T KNOW WAS THERE...

f*ck it...

because you confuse me...everything is f*cked up now...

ny period, nya ämnen, ny vecka, nya tag

yes...så idag började en ny period i skolan dvs. 1/3 av skolåret har gått! awesome liksom! hade min första body balance, italienska steg 3 och geografi. började dagen däremot med kinesiska...vi skulle plugga inför provet men nee...jag gjorde annat hah...kinesiska e svårt..fattar typ inget längre :S sen hade jag hååål med emilia, jag drack en burk(!) julmust :D muuuuums! efter lunchen hade jag första body balancen, haha, jag visste inte ens vart jag skulle ha den..men jag kom rätt på nån vänster xD läraren snackade i 1 timme typ...skoooooooj. lidandet av dagen tog iaf slut och jag tänkte "woho italienska" men nee...HERREGUD säger ja bara....assvårt! min nya lärare vill bara snacka italienska med oss..hahah får typ gissa mig fram! ^^ men de blir säkert skitskoj :D italienska e skoj :) seeeeeeen kom vi fram till sista lektionen, geografi! har min gamla historia lärare i de ämnet så ja antar att de kommer gå bra, hoppas vi bara inte behöver lära oss en miljooooooon stenar som jägaren har gjort. de kommer nog gå bra :) men imorn har ja min första engelska lektion (loooove it) och min första matte lektion (hej, jag kommer dö?)

och i nichos begäran kommer ja skriva nåt på kinesiska här (eftersom jag inte vill plugga inför mitt prov):
我不会写中文,但谷歌翻译好 (betyder enligt google translate "jag kan inte skriva på kinesiska men google translate är bra")

haaaaaaaaaai!

TJAAAAAAAAAAAH!

hinner inte med så mycket av en uppdatering nu under helgen! men idag va de bara en lektion (kinesiska, vi kollade bara på en film xD) och sen vart de shopping med maja, lisa o emilia. efter de drog ja direkt till anton där jag träffade denise, annika och tobbe. vi kollade på värsta b skräckisen eftersom de va fredag den 13de. den hette typ silent scream eller nåt ^^ aja nu e ja hemma! imorn blire en full dag! ska först på fotomässan med alex och sen täby med madde och sen fest! undra hur bra de här kommer gå xD lite stress kanske xD hahaha aja de kommer bli gaaalet skoj! :D

btw maja gav värsta fina tillägnelsen till mig på hennes blogg, tack så mycke! :D you make my day, cutie! :D BIG LOVE! <3

jag köpte världens sötaste vantar idag! :D de e vita tumvantar med pärlor på :D übersöta :D

ja ska nog börja dra mig mot sängen, eller iaf fixa allt ja behöver för imorn! byebye for now ;D


gladis!

nu blev jag glad...hihi...tillskillnad från alla andra tillfällen xD haha! menmen, ändå väldigt glad! :D tänk vad några små ord kan göra. this made my day!

slänger även in en bra låt, igen! :)


kort uppdatering!

hooola! jag orkar inte riktigt uppdatera så de får bli en kortis men iaf va de italienska muntliga igår. va definitivt inte förberedd på de så de blev ganska intressant! lite fel...eller okej ganska många xD men ja rättade mig själv hahah. idag va filosofi debatten oxå..de va hmm jaa..inte så många frågor men ändå ganska knepigt. tog mig igenom sakerna iaf :D hade 4 timmars hål idag så ja drog hem o tog de lugnt. sen drog ja tillbaka till skolan o kolla på "this is spinal tap". alla verkade gilla den filmen men själv tycker jag bara att den va helt okej...hmm aja ^^ ska lägga mig straxt...har sovmorgon imorn men kan vara bra att sova lite tidigare ändå :P slänger in en jättegullig låt! hörs troligen imorn! :D



"Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind"


"nytt" sovrum!

Igår va mamma och jag på ikea och då köpte jag lite ljus, gardiner och tyg. Tyget blev till en tavla (har en del av NY på sig) och då började jag ändra omkring allt i rummet, massa saker är på andra ställen nu. Ser ganska fint ut tycker jag :) slänger in några bilder på hur de ser ut:

    

                     

                     

gårdagen/morgonen

yees så jag och madde drog mot anton vid lite över åtta. alla va ju redan igång när vi kom dit, men vi tog vår lilla tid att komma igång. när vi väl gjorde de så va de parteeey ^^ bobbin, nicho, alex, denise, annika, felicia, anders, jacob, erik, tobbe, ulrik, madde, anton var dom som va där :P och sen jag då ofc ^^ men de va en vääldigt skoj kväll/natt :D

dans, musik, göra egen stjärnhimmel, böghögar, nya roliga människor, översaltadepopcorn, sjunga, skratta, konstigkudde, sova, aprikoskrämfrukost

ooh och juste pga den knasigakudden har ja ont i nacken nu, jag och tempuskuddar är inte kompisar xD hahaha men de va galet kul igår! :D gracias nonno säger jag bara! :)


hälsomässa...

hemma nu från den omtalade hälsomässan. kan ju säga att jag inte va taggad för 10 öre inför den där mässan...men som tur var hittade jag sara och anna där så jag slapp gå omkring ensam. då blev de roligt, de är alltid kul med sällskap :) vi gick omkring och kollade och provade massa olika saker. fick bl.a. ögonbrynen noppade xD vet inte hur de gick in i hälsodelen men nu e ögonbrynen snygga iaf :D vi drog vid typ tjugo över 1 tiden, så de va najs :) nu är jag hemma och gaaalet trött. även hungrig xD ska äta straxt o ta de lite lugnt, den ska ja väl fixa allt för ikväll o dra iväg ^^

byebyeee :)


min data är dum :(

min data har valt att strejka verkar det som..varje gång ja försöker starta den så piper den jättehögt 3 gånger och vill inte visa nåt på skärmen :/ creepy! min data är dum..:( så nu sitter jag nere inne på en annan data. idag va en ganska lugn dag :) va med massa killkompisar ikväll, de va skoj. har inte varit me dom på ett tag men nu så ^^

imorn blir de hälsomässan med min body balance (som inte ens har börjat än...). måste vara på älvsjömässan halv 11 :O fan va jobbigt de kommer bli...vill ju sooova. men det positiva är ju att jag får 5 timmars komp för de :D får helt enkelt försöka ta mig igenom det och försöka hitta nån rolig att vara med ^^ annars kan alla förvänta sig lite sms xD
sen på kvällen ska jag på fest hos nonno ^^ lite nya människor, och några jag har träffat några gånger förut ^^ kommer nog bli skoj :) ska troligen sova över där oxå, enligt nonno skulle alla de xD aja de blir ruuuligt :D

borde nog lägga mig straxt...ska fan upp tidigt :( inte najs! kommer nog somna ganska snabbt hos anton hahaha de blir fail då xP hah jag tror faktist att jag är lite översocial me folk ^^ hahah men de e ju inge negativt :D tror ja...^^

nattinatt :)

ciao bello!

Idag va det då italienska kursprov, det gick förvånansvärt ganska bra. Glömde bort några ord men annars gick det bra! :) Sen var det filosofi och debatten va inställd :D Lunchen spenderades med Hanna, Maja och Emilia. Knasämnen och mycket skratt! I like! Efter den skojiga lunchen var det svenska och sen va de filmkunskap, då vi hade redovisning! Vi alla tyckte de va väldigt roligt att jag inte kunde uttala en enda skådis som jag skulle berätta om, men till mitt försvar är indiska namn väldigt svåra..Sen slutade jag :D

Rudbeckbussen brukar oftast komma till centrum så att jag missar 514 men idag va 514 sen så jag hann precis med den, weeey liksom de regnade ju :O Hemma har jag verkligen inte gjort nåt! Tagit de lugnt, reparerat mig från stressplugget dom senaste dagarna ^^ Ska börja pallra mig mot duschen straxt!

Imorn känner jag kommer bli en bra dag, men vi får se om jag har rätt! Har sovmorgon, ska lyssna på filmkunskapsredovisningar, äta lunch med Hanna, Maja och Emilia, fortsätta skriva på svenska analysen och kinesiska. Sen är det ju självklart fredag dvs de är HELG! Vet däremot inte vad jag ska göra :( får försöka komma på nåt..Några förslag? :)

Hahaha btw jag tycker att fail verkar ha rätt om väldigt mycket. Jag är ganska nyfiken över om hon kommer fortsätta ha rätt, då e de ju egentligen ganska creepy! Men håller tummarna på att det är bra saker iaf.. :)

I SURRENDER!!

JAG GER UPP! jag orkar inte plugga mer italienska, tvivlar på att informationen kommer att komma in nu, får helt enkelt lita på att jag klarar kursprovet imorn...alla måste hålla tummarna!!

har fan kursprov i 2 timmar, debatt på filosofin ( eller halva klassen ska ställa frågor till mig om en text ja skrev :O ), och sen har ja filmkunskapsredovisning....jag känner mig taggad för dagen?! snälla ge mig fredag istället...

HEEEEEEEEJ!

öh...ganska lugn dag ^^ fast ja kände mig social på mitt hål men visste inte vem ja skulle va me så ja tog mig till datasalen och var riktigt översocial på facebook, hahaha stackars människor fick massa meddelanden från mig xD riktigt intressanta oxå :P typ bara "heeeeeeeej (namn)". skoj va e iaf!

köpte ett jättegulligt ljus på lagerhaus i centrum oxå! eller gulligt vet ja inte...de står "come on baby light my fire" haha xD den luktar gott oxå! :D italienska plugget gick ju inte framåt idag, kommer ju definitivt inte gå bra på provet..:S men madde lovade att hjälpa mig imorgon! :) that cutie ska försöka lära mig massa xD 

anywho, kom på att jag har sovmorgon imorn :D weeey! :D men ja ska ändå börja logga ut och så straxt ^^ byebyeee :)<3


hej.

JAG.

ORKAR.

INTE.

tillstånd på läxfronten

  • Plugga italienska inför kursproven - dvs jag måste kunna aaaallt vi har lärt oss!
  • Filmkunskapsanalys - kollar troligen på stolthet och fördom och svara på de knepiga frågorna vi fick.
  • Filosofifördjupningsuppgift - "behövs verkligen filosofi?"
  • Filosofihemskrivning - vilken etisk/moralisk teori jag gillar mest
  • Svenska nyhetsuppgift - förberedelserna
  • Gå igenom kinesiska häftet vi fick (som ja inte fattar så mycke av...) verkade inte behövas, läraren glömde att vi hade fått den och gav oss häftet igen

  • sometime facebook's right?


    tjenixen

    orkade inte skriva nåt igår...men konserten va awesome! :D resten läste ni ju i förra inlägget xD

    idag tänkte jag att jag skulle vakna tidigt, som vanligt faila den idén. jag o vakna tidigt funkar inte ihop xD men idag har ja väl försökt plugga allt som jag inte gjorde förut under veckan. gjorde klart en av filosofiuppgifterna och har gjort typ hälften på den andra. just nu håller jag på med min filmkunskapsuppgift, dvs jag kollar på stolthet och fördom. har sett den förut men jag behövde kolla på den igen så jag kan svara på frågorna. som ni märker så är jag väldigt fokuserad på filmen...så fokuserad att jag inte alls sitter vid datan samtidigt xD sämst på att göra läxor xD menmen..de löser sig. har tills tisdag på mig med det mesta, italienskan måste ja plugga in inför kursproven...it sucks...



    hah igår kollade jag på "he's just not that into you", försökte läsa boken förut men blev ganska besviken och igår tänkte jag att jag skulle kolla på filmen. den va ganska bra och den fick mig att tänka på att killar kanske är väldigt enkla. om dom vill ha något går dom direkt mot det, istället för om tjejer vill ha nåt så komplicerar dom allt. och om en kille inte är intresserad så märker man det direkt, tjejer verkar inte vilja inse fakta på den punkten, vi skapar alltid dumma ursäkter för dom som typ "han kanske tappade bort ditt nummer så han inte kunde ringa". medans sanningen är den att om han verkligen skulle tappat bort det skulle han försökt hitta det igen.. de va ganska intressant tyckte jag ^^

    nee nu ska jag väl fortsätta kolla på filmen, fast de lockar inte så mycke..^^ skriver väl innan ja går och lägger mig sen :)


    RSS 2.0