yees

imorron börjar period 2 med en uuunderbar sovmorgon weeey :)
Har märkt nu att folk läser min blogg...hmm eller typ 2-3 pers. woooho va mååååååånga eller hur?!?!

haha fick precis ett sms från madde där de stod:
"Jag ger dig 100 änglar som ska ta hand om dig.
Ge dom till 9 vänner inklusive mig & du får goda nyheter imorn 10 minuter. <3"
Jag brukar oftast inte skicka vidare sånna men ja gjorde de den här gången bara för att se om något bra händer. Nu återstår det bara att vänta o se. Kedjebrev brukar oftast inte fundera men jag håller tummarna den här gången. Alltid kul med goda nyheter.

Ska stänga datan nu. Min kissekatt tog datastolen..igen.
cya later aligator

Miranda

´´

Ditt skratt,
Din röst,
Ditt leende,
Allt jag behöver under dagen

ever seen a burger as cool as me?

Ännu en dag har gått.
Globala dagen var faktist ganska kul :) den va lite seg på den föreläsningen vi gick på. Den föreläsningen var typ en repetition av nka lektionerna vi haft i skolan och av den där Al Gore filmen (En obekväm sanning). Idag har vi upptäckt en ny talang hos mig, försäljning. Jag va grym på o sälja lotter, fick en man som sa att han aldrig spelar köpa 2 lotter. Sålde så många lotter att nästan alla priser försvann, det fanns bara 2 kvar när vi skulle gå. Hanna köpte hur många lotter som helst. Hon gick hem me typ 5 vinster, hahaha, o jag fick en skål som hon ville ha ^^. De va ganska unga killar som kom vid maten och börja spela israelisk folkmusik. De e inte ofta man ser unga spela folkmusik, det var intressant.
Dagen var i alla fall ganska lyckad :)

Pratade me Felix o Oskar nyss. Dom försökte lura mig att Felix va Oskar o Oskar va Felix. Men så smart som jag e så märkte jag det direkt, mihi. Sen la dom typ på :( haha jaja..Ska gå o lägga mig straxt

God natt
Sov gott
Dröm sött


Smiles make my day,
Miranda

everybodys changing but I remain the same...atleast it feels like it...

Lite seg fredag men ja chattade me amanda :) ja fick ut mig allt de dåliga som jag tänkt på. de kändes skönt att få ut de o hon gav snälla, tröstande svar och bara lyssnade på vad jag sa. Saknar att umgås med henne, vi stod varandra ganska nära och sen känns det som att vi gled ifrån varandra. vill inte att vi ska glida ifrån varandra, saknar henne.



Imorn blire globala dagen i edsbergskyrka. kuuul...? jag ska vara en av dom som hjälper till där. ska vara vid mat delen typ. tror de va korv o kaffe jag o max skulle fixa ^^ börjar vid 2 vilket e en någorlunda rimlig tid men kmr typ vara där hela dagen! jobbigt.. de e typ 2 föreläsningar man måste lyssna på, handlar om miljön typ. kyrkan vill hjälpa miljön. hmm får se hur de blir, får försöka göra de kul :) ..om de ens går...

Period 2 börjar i skolan på måndag vilket betyder sovmorgon på måndagar o fredagar, NAAAAJS! men matte börjar oxå :/ de får vi se hur de går, hoppas att allt kommer tillbaka, har ju glömt bort allt nu de va ju ett halvår sen ja hade matte. En utmaning för mig där.

Love me or hate me,
Miranda

Smile for me !

Har ni tänkt på hur mycket ett leende betyder?
Det kan lysa upp ens usla dag
Få dagen att byta riktning till det bättre
Det behöver inte vara en kompis som ler
Det kan faktist vara vem som helst
Det får en endå att må så mycket bättre
Smiles make my day


..

..


<<__--.--.--.--.--__>>

Ojojoj vilken dålig bloggare jag har varit! Lovet gick snabbt förbi medans jag var i spanien, där gjordes mycket shoppade ^^ och jag läste 4½ böcker, ganska bra eller hur? :)

Nu är det i alla fall dags. Dags att välja vilket läger jag vill åka på i sommar. Konfirmationsläger alltså. Jag ska vara en av ledarna :D det blir nog kåfalla som jag var konfirmand på, men hmm får se ;)

Idag var det första dagen efter lovet och jag antar att den va helt okej :)
Vi skulle skriva ett kärleksminne på svenskan och jag kom inte på något att skriva! det finns ju många minnen men ja kom bara inte på någon att skriva ner :S det är iaf läxan tills torsdag.

Hare bra

RSS 2.0