Just Cause.

haha ne men se på...nu har jag inget att säga igen. i'll get back to you :)

Nam nam nami nam!

Det är kul att säga "nam nam nami nam" :D många säger omnomnomnom de gör jag visserligen ibland oxå men mitt fina uttryck är nog ändå "nam nam nami nam"! haha :D Dricker vaniljte med honung nu, de är verkligen nam nam nami nam! :D fett gott! Kollar även på biggest loser, ja jag gillar de programmet :P haha. Taggar för Greys anatomy ikväll! Ja juste...jag borde kanske plugga lite.

Usch jag har så jävla mycket att göra tills v.47...fem veckor men veckan direkt efter lovet har jag 4 prov och en inlämning :O veckan efter de har jag ett till prov :O hej skolan försöker döda mig? i think sooo...möh. Erik tycker att jag borde anmäla det för typ skolstyrelsen eller skolverket eller nåt...men jag orkar inte skapa sånna problem. Just have to suck it up!

Idag va jag übertrött menmen tog mig upp ändå (precis som jag sa förut, jag kommer alltid upp!) va i skolan hela dagen, 3 lektioner och 2½ timme projektarbete. Det kommer bli så jävla kul det vi gör! :D taggaaaaaad? oh yes :D stötte på lite problem men ja kom på att de fan bara är ett positivt "problem" :D

Nee nu ska jag dricka upp mitt te och kanske plugga lite smått. Ttyl.



God Natt.

Pappa kom precis in i mitt rum och sa att jag borde lägga mig nu. Börjar tydligen bli sent och jag måste kunna komma upp imorn. Jag kommer alltid upp, ibland försover jag mig men jag kommer alltid upp. Oavsett hur jag mår osv.

Ska lyssna på några fler hääärliga lugna låtar, fundera alldeles för mycket som vanligt och sen lägga mig. Även om sovande faktiskt inte lockar för en gång skull...

Jag ska dela med mig av två wooonderfull låtar som jag fastnat för nu i några dagar. Har gjort en hel lista med underbara låtar jag fastnat för! Haha. Menmen här är iaf två av dom, LOVE IT!:



Silverstein - The End (Lights)



Hurts - Blood, Tears & Gold


Helt ärligt förstår jag inte hur du tänker.

Nr. 261

I would have no limit.

Think.

Jag är fundersam.

Sadface.

Jag vet att jag inte borde klaga, jag borde vara tacksam för vad jag har. Ändå har jag märkt att jag saknar någonting. Jag vet inte vad eller vem men något/någon saknas. I don't know. I feel lonely.
Usch jag hatar ensamma kvällar och nätter, man tänker bara för mycket. Är det bara jag som gör de? Tänker verkligen alldeles för mycket, inte ens okej. Möh. Ska lägga mig strax.

Sova. Tidigt eller sent?

Det är fan frågan. ALLA verkar gå och lägga sig tidigt nu för tiden. What's up with that? Jag är en nattmänniska och har alltid varit det. Visserligen är jag inte uppe hela natten men jag iaf inte och lägger mig tidigt :O Vet inte riktigt vad ja tycker om det här nu. STAY UP PEOPLE! Haha känner vilket bra föredöme jag är :P Nee men det är underligt...I don't get it.

Iaf note to self: Gå och köp den där awesome ringen du såg idag!
Det var 2 ringar egentligen, ena stod det NO på och andra stod det YES på. Hur awesome är inte det? Oh wait...I mean MAWESOME! (Right fail? :D )

Liten update men inget löfte om förbättring!

Hallå, det var ju ett jävligt bra tag sen man skrev nu. Funderar på att börja igen men jag lovar inget. Det har ju inte gått så bra förut. Menmen...jag är så nöjd just nu! har haft z-dag idag och då bestämde min etologi lärare att vi skulle till skansen. Har varit där 3 timmar idag. Någorlunda boring men hade rätt sällskap så de blev kul! Jag menar föreläsning, titta på björnar en timme, föreläsning är ju inte så kul. Efter vi va klara käka ja o Thessan på nå tacoställe, goooott :D Sen gick vi in på åhléns och skulle köpa nya mössor osv. Ett råd: släpp inte in 2 tjejer med grov beslutsångest in i en affär. De tog oss en evighet att bestämma oss :P Men vi va sjuuuukt nöjda efteråt :D Jag sitter med min awesome mössa nu och är typ helt kär :D Köpte en matchande halsduk! Sjuuukt nöjd! :D lila liksom!! :D:D:D i love purple <3

Imorgon har jag hela 50 minuters skola! Fast jag ska nog stanna med HannaBanana på hålet, jag älskar de hålet. Te med en underbar Hanni liksom. Däremot måste jag plugga massa. Har sjukt mycket till efter lovet och jag kan ju liksom inte spendera hela lovet pluggandes! Nee...jag måste ju klara av period ett, sen blire roligare kurser i period 2 och 3. Däremot är jag typ sjukt depp över att ja ska ha lunch själv :( eller iofs har ja de med Lisa så de blir säkert bra :)

Igår gjorde jag typ inget, va lite med min sötnos! Han är så fin (mihihi nu kan du inte säga emot mig :D ). Har haft några sämst veckor nu men han piggar upp mig för de mesta, makes me happy :) Vad skulle jag göra utan honom liksom? <3

Aja nu borde jag egentligen läsa min svenska bok. Det är iaf en början på min enorma hög med saker att göra, usch...blir bara stressad över att tänka på de. Under sommaren insåg ja att jag får svårt att andas i stressiga situationer, vi trodde de va astma och 2 läkare sa att de inte va det. Dock fick jag medicin ändå. Sen har jag insett att det faktiskt är under stressiga situationer jag får svårt att andas, jag gör även underliga saker i sömnen när jag är stressad eller nervös, haha. Hey i'm weird? or just awesome :D aja nu måste jag väl ta tag i läsandet...möh :( Efterlyses: Motivation?! HELP ME, PLEASE! :(



Nu ser man inte färgen så bra, men tänk er en härlig höstlila! :D

RSS 2.0