Naglar

Ja, i ett tappert försök tänkte jag försöka göra något kul med mina naglar. Det var som sagt, tappert. Nu är de silver/gråa och mina tummar har någonting rosa...tre streck (?) haha. Jaja, man kan ju ta bort det men idag får det vara. Kanske det ser bättre ut sen :)

Peak Performance

Här sitter jag nu...inomhus för det första, även om det är strålande sol ute, och försöker plugga men det skiter sig. Envist sitter jag i Eriks grymt varma men mysiga tjocktröja. Jag saknar honom <3 Har jag seriöst inget liv utan honom? Fett lonely kid!

Ser man på bilden hur uttråkad jag är?


Rosa Skosnören!

Mitt stora problem igår (i min tråkhet) var om jag skulle ha vita eller rosa skosnören!
Det blev rosa till sist :) och ja...det här var värt att skriva här! Alla vill ju veta vad jag har för skosnören!




















God morgon!

Jag har precis kommit ut ur duschen och nu är det väl snart dags att plugga...åh gud va jobbigt...

Igår då? Jag och Larnie åt middag vid typ 21.30 och kollade på senaste Vampire Diaries avsnittet. Det va helt sjuuuukt bra ju!! :D:D (Jag älskar verkligen det där programmet! Vill nog ha det i födelsedagspresent...hmm... :) )
vid 1 drog vi till grabbarna som ringt x antal gånger *host*. Stannade där i nån timme och sen körde jag hem Jacob (det va ju på vägen, klart man kör då :) ) och sen körde jag hem Larnie och drog hem till mig. La mig ganska direkt och vaknade vid lite olika tillfällen på morgonen. En av gångerna var det för att min älskling messade mig <3

De senaste dagarna har våra grannungar kommit hit och typ kollat på tv haha, hängt lite här. Dom plingade på för nån timme sen och jag och Amanda orkade verkligen inte haha, bra grannar bra. Jaja :)

Idag är planen som sagt att plugga (möh) och sen träffa Madde, ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar nog på något.

Cp dator...tänkte lägga in en bild men bluetooth saken fungerar inte! Det funkade ju igår!! :(

Ha en bra och solig dag!

Tråkiiig!

Här sitter jag själv, utan något att göra. Är jag verkligen så tråkig? Gårdagens 2 ½ men är på i bakgrunden och jag sitter och slöar när solen skiner ute... Borde man kanske ta en promenad? Hmm...är jag verkligen så satsig? Gud va lat jag är.

Erik (min pojkvän som de flesta vet men för er som inte vet) åkte till Milano idag, för ungefär 1 timme och 25 minuter sen. Han ska vara borta i hela fyra dagar! Vad ska jag göra då? Tråka ihjäl...? Nee ikväll ska jag träffa Larnie, imorn blire Madde och sen måndag eller tisdag (?) ska jag och Tobbe ha ett HIMYM maraton! :)
Jag har faktiskt varit längre tid utan att träffa Erik (kanske typ...en hel vecka?) men vi brukar alltid sms:a. Nu kommer det ju kosta mer... :( Har blivit lovad minst 3 sms per dag iaf! "God morgon, hej, god natt!" :) Jag tar vad jag får! Nöjd! :) Men sakna honom kommer jag!! <3

Tråkig eftermiddag på g...om 45 minuter går 10 orsaker att hata dig på tv, länge sen jag såg den. Filmer...sånt gillar jag! Köpte två nya idag :) Min storasyster Amanda bad mig köpa frukost till henne idag när jag åkte hem från Erik och då "råkade" jag hitta två filmer som jag velat se ett tag för 99:- styck! The bounty hunter och killers! Det kommer bli naaaajs att se! :) Min underhållning under lovet? Njaa...jag har ju sån tur att jag måste plugga oxå! Åh tack skolan, tack!

Aja...nu ska jag fortsätta göra...inget haha.

10 juni!

Kollade in här för att se om bloggen fanns kvar eller inte, börjar få tankar igen om man borde börja skriva eller inte? Kan ju vara bra men...aah jag vet inte! Ska fundera lite. Tänkte iaf bara poppa in lite här och säga att jag idag fick min studentmössa!! Skrämmande tanke med studenten... men mössan va väldigt fin måste jag ju ändå säga. Högskole ansökan måste ju vara inne imorn...Jag vet inte vad jag vill göra men jag sökte ändå! Precis som jag fått höra "det köper ju lite extra tanketid". Det blev till Södertörn och Stockholm Universitet. Det blir bra, allt löser sig! :)

Slänger in en bild på mig i studentmössan!


RSS 2.0